СВАТБЕНИ И АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИ

Магазини АЛФА БРАЙДС са единствен представител за България на американския моден гигант - JUSTIN ALEXANDER BRIDAL с няколко подмарки сватбени рокли: JUSTIN ALEXANDER, SINCERITY, SWEETHEART, LILLIAN WEST, SIGNATURE.  

Джъстин Александър е световно известна дизайнерска марка сватбени тоалети, с характерен стил, мода и качество. Всяка булчинска рокля е шедьовър. Намерете своята рокля мечта от една от първите марки в Света – Джъстин Александър, вече достъпна и на българския пазар, благодарение на ексклузивния представител - АЛФА БРАЙДС в София и Варна.
Lillan West излиза на Световната сватбена сцена с пускането на своята Preview 2014 колекция. Божествените рокли от клас "Висша мода" са изработени в класически линии богати на сатен, ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Сватбените тоалети на модната марка имат съблазнителен и женствен стил, зашеметявящи детайли, които ги превръщат в изключителни произведения на изкуството. Силуетът е елегантен, с нисък гръб, секси цепки, и кристални деколтета, отличават се с лекота, дори и богатите и обемни рокли са изключително комфортни.
„Синсерити” е американска линия сватбени рокли (част от Джъстин Александър Брайдъл), насочена към по- романтичните и нежни бъдещи булки. Тук ще намерите булчинската рокля, която търсите. На кратко - сватбени рокли и най-новите колекции сватбена мода.
Суит Хард” - За дамите със сладки, нежни и чуствителни сърца. Нашата нова линия сватбени рокли се отличава с уникален стил, вариращ от рокли тип „русалка” до вечната класика в сватбената мода - Дантелата. Вижте нашите нови колекции сватбени рокли, на изключителни цени за България.

АБИТУРИЕНТСКИ И ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

АЛФА БРАЙДС ви предлага уникална селекция на абитуриентски и официални тоалети на "TERANI COTURE", американска марка, успешно наложила се в целия свят .

 Марката е създадена от топ дизайнери и се отличава със собствен стил и красота. Разгледайте каталозите и сами изберете вашата рокля. Това, което ние обещаваме е, че ще бъдете уникална и неотразима в балната нощ.

Застанете гордо до звездите от Червения килим, обличайки вашата шик - TERANI COUTURE абитуриентска рокля. Дръзки и елегантни, моделите на Терани ще превърнат всяка една от вас в принцеса в празничната нощ. Материите, от които са създадени официалните тоалети, прилепват елегантно към тялото, с характерната за TERANI COUTURE красота и изящност. Не веднъж носителки на Оскарите са били облечени с тези произведения на изкуството.Терани е за жената, която обича бурните и пищни партита. Дизайнерските къси и дълги рокли от колекцията са насочени към вечно младите момичета, които обичат да бъдат център на вниманието, като холивудски звезди. Линията абитуриентски рокли излъчва флирт, дързост и красота. TERANI COUTURE предлага тоалети за аристократични и дръзки дами, с характер и самочувствие. В колекциите присъстват ръчните бродерии и рисувани коприни. Роклите се отличават със стил и изсканост, без излишна натрапчивост. Жената, избрала TERANI COUTURE предпочита лукса и се стреми към по- съвършените и прецизно изработени модели и материи рокли. Излъчва женственост, шикозен и модерен силует.