FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Сватбата...

Предлагаме Ви изключително разнообразие от сватбени аксесоари. Заповядайте в нашите представителни магазини в София и Варна и ще останете изненадани от стилните ни продукти и идеи за декорация.


Бонбониерите...

Заповядайте при нас и изберете своята бонбониера. За първи път в България, ние ще ви дадем материалите, които желаете и заедно с наш консултант ще изработите бонбониерата, за която сте мечтали. Изненадайте гостите си с професионални подаръци, изработени ръчно от Вас.

 

 


 

Бонбониери

 

Защо се подарява бонбониера?

 

Бонбониерата е знак на благодарност към вашите гости, които са ви удостоили с честта да присъстват на най-красивия ден от живота ви - вашата сватба. Традиционната бонбониера
преставлява тюлена торбичка с куфети (koufeta захаросани бели бадеми) завързани с сатенена панделка. Куфетите символизират сладостта и дълголетието на брака, а бадемът потомството на младото семейство. С течение на времето, бонбониерите стават все по - модерни и красиви. Те се изработват от органза, сатен, предлагат се под формата на луксозни кутийки. Броят на куфетите в бонбониерата зависи изцяло от желанието на двойката, с единственото условие, че те винаги трябва да са нечетен брой. Обяснението е, че нечетния брой символизира съюза на двама души, които стават "едно цяло". Традиционно бонбониеритe съдържат по 5 бонбона символ на здраве, дълголетие, радост, благоденствие и плодородие!


 

 

 

| Бонбониери | Материали и опаковки | Услуги | Сватба | Сватбени рокли | Кръщене | Контакти |  

 

 

 

 

БУЛЧИНСКИ РОКЛИ

 

 

ALFA BRIDES е официален представител за България на американските марки JUSTIN ALEXANDER, SINCERITY, SWEETHEART.АБИТУРИЕНТСКИ И ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

 

Свещите...

Свещите, които обикновено пренебрегваме като не нужен аксесоар, ще красят не само църквата, но и вашия дом с години. Изберете от сватбените ни свещи и ние ще ги декорираме в контраст с темата на вашето тържество.

 

 

 

Торбичките с цветен ориз...

 

По Света има много легенди за ориза, който се хвърля над младоженците, излизайки от църквата или ритуалния дом. В България традицията е да се хвърля жито или цветен ориз във вързопчета с панделка, наречени късметчета. Изберете своите торбички или парченца от органза и тюл и направете стилни късметчета, които ще зарадват гостите ви!

 

 

Ейджиън Парадайс ...

 

Ейджиън Парадайс ... Най - луксозните гръцки бонбониери!